Тържествено бе открита новата учебна година в ОУ "Васил Левски"- Ботевград

Под звуците на химна на Република България и посрещане на националния флаг бе открита новата учебна година в ОУ "Васил Левски"- Ботевград.
Приветствие по случай първия учебен ден поднесе директора на училището Евгения Иванова
Гост на тържеството беше Николета Иванова – началник отдел „Хуманитарни и социални дейности“.

По повод първия учебен ден за всички първокласници имаше книжки с послание от кмета Иван Гавалюгов. До всяко училище той изпрати поздравителен адрес, който гласи: 

 

Приемете моите сърдечни поздрави по случай началото на учебната 2019/2020 година! 

 

Днес, на Първия учебен ден, всички ние - учители, ученици и родители се прекланяме пред духовното огнище на българина – училището, което винаги е било и ще бъде един неизчерпаем източник на познания, сила и авторитет. Този ден е празник за всички нас, защото винаги е символизирал стремежа на българина към мъдрост, духовност и просвещение! 

 

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

 

Вашата мисия на духовни просветители носи със себе си най-голямата отговорност – изграждането на личностите, които след време ще са отговорни и за нашето бъдеще. Затова следвайте призванието си с отговорност, вдъхновение и усърдие, предавайте мъдри уроци на нашите деца, за да се превърнат в интелигентни и достойни граждани на община Ботевград и Република България!   

 

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

 

Светът на знанието е безценна книга, чиито страници ще разкрият пред Вас необятни светове, изпълнени с неизчерпаеми възможности! Разлиствайте я с желание и любознателност, за да осъществите своите мечти и да се превърнете в добри и стойностни хора!  

 

МИЛИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,

 

Трепетът във Вашите сърца днес изпълва въздуха с неповторимата енергия, съпътстваща всяко ново начало. Желая Ви тези красиви емоции да бъдат Ваш верен спътник в класните стаи и ученическия живот! Бъдете здрави, любознателни и не забравяйте, че учението е прозорец към света! 

 

НА ДОБЪР ЧАС!

 

Галерия снимки