Баба Марта в нашето училище

По случай празника 1-ви Март – Денят на Баба Марта, всички ученици и класни ръковорители при ОУ „Васил Левски“ - Ботевград изработиха мартенички, картички и сувенири. Във фоайето на училището бе направена изложба с част от най-красивите и интересни изделия.

Рано сутринта в тържествения ден, с усмивки на лицата, учениците посрещнаха Баба Марта. Тя раздаде мартенички на децата с пожелание за здраве и успехи в училище.

Ученици от I „Б” клас с класен ръководител Зорница Ташева и от III „А” клас с класен ръководител Цвета Виткова поздравиха кмета на Община Ботевград - Иван Гавалюгов с празнична програма. Те изненадаха градоначалника с подбрани стихчета и песни. Децата му подариха ръчно изработени мартеници, кукла и картичка. Също така посетиха и поздравиха служителите от Исторически музей Ботевград, Данъчната служба, Социални грижи, Бюрото по труда и Библиотека “Иван Вазов“.

Ученици от VI клас под ръководството на г-жа Радка Ангелова посетиха Дом за стари хора "Д-р Адриян Атанасов" в Ботевград, като изненадаха възрастните хора с ръчно изработени мартенички и песни. За финал учениците изиграха Дайчово хоро. От своя страна възрасните хора им благодариха и им пожелаха много успехи в училище и в живота.